2011. május 10., kedd

Negyedik nap - szétverik a konyhát

Ma kiürítettem a konyhát - illetve a szekrényeket már tegnap kipakoltam, ma már csak le kellett szedni a szekrényeket a falról, és átraktuk őket a konyha túlsó falára. Jó előre kiválogattam, mi az amit használni kell a konyhátlan napokon is - pár tányér, evőeszköz fiók, étkezőasztal - ezek most a nappaliban találhatóak. Emlékeztek az Égig érő fű című filmre? Ott Fónay Mártáék lakása nézett ki hasonlóan, mint most az én nappalim. (nappali, háló, étkező, spájz, és dolgozószoba egyben: igazi all in one.) Csak csapásokon lehet közlekedni, a legfontosabb dolgok a kályha tetején, és a kályha sütőjében vannak. Ebédfőzzés ugyebár nincsen - rendelek. (Milyen jó, hogy net van!)

Szóval konyha: mivel a konyha egyik falát meg kell erősíteni a gerendakiváltások miatt, ezért ott az egész vizes cuccot újra kell csinálni: mosogató, és mosogatógép kiállás, és ott lesz majd a mosógép is, úgyhogy az is kap egy víz-kiállást.

VIGYÁZZ, A TETŐN DOLGOZNAK!

A házból nem nagyon lehet kilépni, mert nem tudni, mi hull az ember fejére...
Idebent viszont iszonyatos hangok hallatszanak: a tetőn flexelnek - befejezik a párkány levésését, fúrnak - talpszelemen csavarokat az új tető számára... embertelen a hangzavar. Egy zen pap lelki nyugalmára lenne szükségem. Sűrűn ismételgetem magamban, hogy ez egy olyan próbatétel, amit a sors azért mért rám, hogy megerősödjek.

Este, ha elmentek az emberek, még jelentkezem pár fotóval!

2 megjegyzés:

  1. Elképesztő lehet ez az állapot, de nyilván úgy tudjátok átvészelni, hogy látjátok Magatok előtt a végeredményt, ami nagy valószínűséggel kárpótolni fog Benneteket!

    VálaszTörlés
  2. Drukkolok az esőmentes napokért. Várjuk a képeket. :o)

    VálaszTörlés