2011. május 14., szombat

Nyolcadik nap - tegnap nem ment a blogger...

Tegnap nem írtam - valami karbantartás volt a Bloggeren, úgyhogy nem tudtam bejelentkezni.

A nemzetközi helyzet fokozódik - amint azt Virág elvtárs is megmondta.

A kőműves munka jelenlegi állása: készen van bevakolva a konyhai melléfalazás, a spájzajtó helye kész, a gerendákat tegnap levágták. Újra le lehet jutni a pincébe. (De ki a fene akar lemenni most?) Na, voltunk azért lent, mert a wc áthelyezése miatt szemrevételeztük Lacival, a kőművészek főnökével, hogy hol megy ki a jelenlegi wc szennyvízcsöve. Iszonyat mélyen van. A fürdőszobában jelenleg is egy kőműves ezt a csövet keresi - igazi vidám bányászmunka.
A fürdőszoba amúgy elég rosszul áll még - holnap meg ugye vasárnap - és még nem tudom, mennyire lesz használható a fürdő. Még szerencse, hogy a lányok a nagypapáéknál vannak, mert itt most nincs a gyerekeknek jó világ.

Közben a konyhai falból is ki kell bontani egy kis darabot - ahol a konyhai kémény fel lesz küldve. Jut eszembe: tegnap megérkeztek a kémények is.

Ma reggel itt volt "Sebi" és "Keresztapu" a villanyszerelők, és megoldották, hogy a konyhai új falon legyen két konnektor a mosogatógépnek, és a mosógépnek.

Közben az ácsoknak elfogyott a kültéri lazúrjuk, úgyhogy gyorsan el kellett rohannom festékért is. Az ácsok már építik a teraszt!

Majd jövök fotókkal is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése